volver / back
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajoarriero

Dirección /Adress
Richieri 301

Teléfono de reserva/ Telephone
0341- 4234292

E-Mail
ajoarriero@rosarioalacarta.com.ar

Web
www.rosarioalacarta.com.ar/ajoarriero

Días y horarios de atención
Days and hours

Martes a Sábado 20.30 al cierre.
Tuesday to Saturday 20.30 at the close.


Formas de pago
Payment methods
Efectivo. Tarjetas. Cash. Cards

 
 
Restaurante
Restaurant

Todo! All

 
 
   
 
 
 













 
 

Ajoarriero lleva el nombre de una receta típica del norte de España, a base de patatas, ajo, huevo, aceite, pimiento choricero, bacalao, todo montado en una tostada y servido como tapa, también se presenta como guiso de bacalao.

Emplazado en el tradicional y muy concurrido Barrio de Pichincha, los cocineros y también dueños Pedro Jacobo y Belén Grandi, se esmeran por presentar platos distintos, de calidad internacional.

Hoy sorprende con una cocina mediterránea, inspirada en España, con tintes de la experiencia de la pareja que entre los fuegos, descubre un mundo de sabores sorprendentes.

Destaca por provocar reacciones de todo público, chefs de prestigio nacional e internacional han viajado hasta Rosario exclusivamente a probar la comida que describen como única.

Una cena, una experiencia... distinta.

Muy recomendado!

English by Google Translate

Ajoarriero named after a typical recipe of northern Spain , made ​​with potatoes , garlic , egg , oil, chorizo ​​pepper , cod, all mounted on toast and served as a cover , it is also presented as cod stew .

Located in the traditional and busy neighborhood of Pichincha , chefs and owners Peter James and Bethlehem Grandi, strive to present different dishes , international quality .

Today surprises with Mediterranean cuisine , inspired by Spain , tinged with the experience of the couple between the fires , discover a world of amazing flavors .

It noted for cause reactions all age groups, chefs national and international prestige have traveled to Rosario exclusively to try the food they describe as unique.

Dinner , an experience ... different.

Highly recommended!

 
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player